loader image

Box nakit

490,00 kn

VAŽNA NAPOMENA
Isporučeni proizvod ne može biti isti kao na slici nego veoma sličan. Proizvod naručite putem web stranice klikom na ‘Dodaj u košaricu’ ili telefonski na 091 503 92 27. Nakon odabira proizvoda plaćanje možete izvršiti uplatom na naš račun ili prilikom preuzimanja. Kupljene proizvode dostavljamo na željenu adresu te je dostava na području Samobora i Svete Nedelje besplatna.

Flowerbox se sastoji od miješanog sezonskog cvijeća i prstena od nehrđajučeg čelika, koji je podesiv.

Molimo da nas prije narudžbe kontaktirate kako bi provjerili dostupnost određenog prstena i boje flowerboxa.

Opis

  positive review  Preeedivno cvijeće. Nisam ni znala objasniti dobro što želim tako da nisam znala kakvo uređenje će me dočekati u sali na dan svadbe ali bila sam oduševljena kao i ostatak gostiju. Bilo je ljepše nego što sam mogla zamisliti. Predivna lokacija je postala bajkovita 🙂

  Ivana Vlašić Avatar Ivana Vlašić
  2. rujna 2019.

  5 star review  Martina je uvijek imala posebne i nadasve neobične kreacije! Prekrasni aranžmani. Stoga ako želite nešto posve neočekivano, La MIA ARTE is the place! Bravo, bravo!

  Darija Tomasic Avatar Darija Tomasic
  19. veljače 2017.

  positive review  Jednostavno su posebni 💖 Imala sam sreću da sam ih pronašla. Vidi se da rade svoj posao s ljubavlju i daju sve od sebe da to što želite izgleda perfektno. Nije samo cvijeće sa potpisom ja bih rekla sve je potpisom.

  Josipa Zuna Avatar Josipa Zuna
  1. srpnja 2021.